Aktuālā intervija

RakstiLuksusprece dvēselei

Jānis Kalniņš
01.01.1970.

Dzimis vijolnieka un pianistes ģimenē, Jānis Kalniņš nekļuva par profesionālu mūziķi, toties viņš ir izcilākais Latvijas ērģeļu meistars un Ugāles ērģeļbūves darbnīcas īpašnieks - mācītājs un uzņēmējs vienā personā. Bībeli sauc par visu grāmatu grāmatu, savukārt visu...

_
Aktuālais raidījums

RaidījumiNav tāda vārda „nevaru”

Jānis Lasmanis, SIA „Staļi” izpilddirektors
21.04.2014.

Nav tāda vārda „nevaru” – šī it kā standarta frāze Jāņa Lasmaņa dzīves ideoloģijā un biznesa vadībā ieņem svarīgāko vietu. Uzņēmums „Staļi” var un arī ražo logus Francijas vecpilsētām un Skandināvijas lielveikaliem. Patlaban „Staļi” plūc darba augļus ar lielu uzrāvienu,...

_

Dalies: Twitter Facebook Draugiem.lv

 

Skaties!

21.04.2014.

Nav tāda vārda „nevaru” – šī it kā standarta frāze Jāņa Lasmaņa dzīves ideoloģijā un biznesa vadībā ieņem svarīgāko vietu. Uzņēmums „Staļi” var un arī ražo logus Francijas vecpilsētām un Skandināvijas lielveikaliem. Patlaban „Staļi” plūc darba augļus ar lielu uzrāvienu, jo jau pirms ekonomiskās lejupslīdes lika akcentu uz ārvalstu tirgiem. Uzņēmums eksportē 90 procentu saražoto logu, taču ar atlikušajiem desmit procentiem vēl joprojām ir lielākais spēlētājs Latvijas tirgū. Jāņa Lasmaņa enerģija un darba spējas šķiet neizsmeļamas, un tādu pašu „aktivitāti” viņš pieprasa arī no saviem darbiniekiem. "Jā, esmu autoritārs vadītājs, bet ir „jāmauc” - citādāk mūsu dienas būs skaitītas," neslēpj Jānis, kurš uzņēmumā strādā kopš 20 gadu vecuma.

 

Raidījumu skaties LTV 1. kanālā 21.aprīlī plkst. 22.30!

Iesaki savu „Latvija var!” varoni www.latvijavar.lv

 

Lasi!

17.04.2014.

Eliksīrs dzīves baudītājiem - tā savu alu dēvē baušķenieku komanda, kas pēdējā desmitgadē atjaunojusi Bauskas alus biznesu uz vēsturiskiem pamatiem. Uzņēmuma Bauskas alus valdes priekšsēdētājs Vladimirs Barskovs, kas ražotni «mantojis» pirms 15 gadiem pēc bankrota, pirmajā biroja apmeklējuma reizē nav pat varējis iedzert kafiju, jo sekretārei nebija kannas, ar ko uzvārīt ūdeni. Tagad pēc labi plānotas rekonstrukcijas un ieguldījumiem ražotnes attīstībā ar dzērieniem te viss ir kārtībā - degustācijas telpā rindojas pudeles un glāzes ar gardu saturu.

 

Vairāk lasi žurnālā „Ir” 17.aprīlī!